ALI TOPAN ANAK JALANAN PDF

Ali Topan Anak Jalanan is on Facebook. Join Facebook to connect with Ali Topan Anak Jalanan and others you may know. Facebook gives people the power to. Phone, Suggest a phone number Ali topan ‘Anak Jalanan’. 2 likes. Restaurant. Ali topan ‘Anak Jalanan’. Posts about Ali topan ‘Anak Jalanan’. There are no. This Page is automatically generated based on what Facebook users are interested in, and not affiliated with or endorsed by anyone associated with the topic.

Author: Kagagal Yozshuktilar
Country: Burma
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 7 December 2018
Pages: 77
PDF File Size: 12.59 Mb
ePub File Size: 20.65 Mb
ISBN: 338-9-45316-750-1
Downloads: 49967
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kagasho

Ali Topan Anak Jalanan (; obverse) | Ali Topan Anak Jala… | Flickr

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Want to Read saving…. Want to Read Currently Reading Read. Refresh and try again. Open Preview See a Problem? Thanks for telling us about the problem.

Return to Book Page. To see what your friends thought of this book, please sign up. To ask other readers questions about Ali Topan Anak Jalananplease sign up. Be the first to ask a question about Ali Topan Anak Jalanan. Lists with This Book. Sinulingga rated it really liked it May 22, Syarifah Via rated it really liked it Feb 04, Stefani rated it really liked it Aug 05, Ami Astarini Rahadiyati rated it really liked it Jun 18, Gilang Permana rated it really liked it Aug 26, Opay rated it really liked it Feb 10, Minggu Legi rated it really liked it Nov 07, Dolly Putra rated it really liked it Nov 19, Dimas Saputra rated it really liked it Sep 16, Peck Sur rated it really liked it Jul 23, Ratna Mutyasari rated it really liked it Dec 18, Apr 25, Maya Jr rated it really liked it Shelves: Telat betul gua baca buku ini.

  BIOTECHNOLOGIA PRACA MAGISTERSKA PDF

Ali Topan Anak Jalanan (1977; obverse)

Gua mau review dikit. Sama2 punya keluarga berantakan, tapi kedua karakter itu punya sifat penyayang. Oke, back to topic, gua aali betul sama buku ni. Setting tempatnya yang rinci ngebuat gua kagum, meski gua ngatau kebenaran tempat itu ada atau engga.

Meski ada beberapa yang janggal dibuku ni misalnya: Gua seneng deh penulisnya sering pake majas simile2 gitu.

Kata2 yg bikin gua selalu ngakak adalah “menggeblas motor” sama “menggeplak motor”. Seh, itu kocak abis. Kalimat Ali Topan yang bakal gua inget adalah, “Kasih sayang yg besar membuat jiwa kita besar, Pak. Sayang, tak semua orang memilikinya Jujur, padahal gua lebih mau Ali Topan sama Maya aja drpd sana Anna. Sebab ortu Maya lebih menghargai Ali Topan, bukannya itu bagus kalo Topan fopan orang dewasa yg mendukungnya?

Berhubung ortu Ali Topan sendiri brengseknya naudzubillah, gua rasa Ali Topan butuh mertua yang bisa ngertiin dia. Drpd dia milih Anna yg ortunya menentangnya habis-habisan. Oke, itu terserah lo, Pan. Lo sendiri yg milih idup lo. Lo bahagia, gua mah jalaanan pembaca juga bakal bahagia dah, HA.

  ENTEROCOCCI AT THE CROSSROADS OF FOOD SAFETY PDF

Oya, ada satu hal yg menggelitik gua, emang jaman akhir an, semua orang demen melawak ya? Di buku ini semua org pandai melawak ya? Topann guru, pembantu, tukang sayur pun ikut melawak.

Ali Topan Anak Jalanan by Teguh Esha (4 star ratings)

Maklum, gua masih belom lahir tahun itu, Wk. Rifai Sumaila rated it really liked it Dec 20, Chandra rated it really liked it May 03, Fierdus rated it really liked it Jan 02, Bima Prasetyo rated it really liked it Jun 24, ajak There are no discussion topics on this book yet.

Books by Teguh Esha. No trivia or quizzes yet. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.