CAPELA SIXTINA A ORTODOXIEI ROMANESTI PDF

Born in the county of Hunedoara, Romania, Fr. Arsenie Boca (September 29, – ) was one of the most “Capela Sixtină” a ortodoxiei românești. There are other high personalitys to mention in the spirituality of Romania, also .. Biserica de la Drăgănescu: „Capelă Sixtină” a Ortodoxiei românești, Deva. romania – Ebook download as Text File .txt), PDF File .pdf) or read book online. capdemort capdeopera cape capeica capek capela capela capelan capelanat ortodontie ortodontist ortodontologie ortodox ortodoxie ortodoxism sixtina sizigie sizigiu sizzle skai skalitzki skanderbeg skane skarn.

Author: Gardami Shaktilar
Country: Turks & Caicos Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 23 August 2018
Pages: 396
PDF File Size: 5.34 Mb
ePub File Size: 3.96 Mb
ISBN: 620-5-44489-346-2
Downloads: 50230
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashikora

Cum a fost turnat Arsenie Boca la Securitate: Pana la urma nu ar trebui sa ne miram ca A. Bocasau Petrache Lupu au fost transformati in branduri, care aducsau au adus venituri mari cleruluisau afaceristilor locali. Daca insusi Iisus este cel mai mare brand de pe lumea astacu cele mai mari incasari de baniacumulari de bogatie Acesti “sfinti ” fabricati periodicau rolul de impulsiona credulitatea oamenilor si de a creste veniturile clerului.

Ne dam usor seama ca profitorii fenomenului Petrache Lupusau a afacerii Arsenie Boca suntsau sixfina fost cu mult mai multi si mai castigati decat cei “vindecati” ,sau carora li s-au indeplinit dorintele.

De fapt asta este marea “minune ” cunatificabila in afacerea de 20 de milioane de Euroin cazul Arsenie Boca.

Interesant ca in cazul P. Lupu odata isteria consumata E o moda si cu sfintii astia. Daca estimam ca anual la mormantul lui Arsenie Boca merg in jur de 1 milion de oameni cu dorinte si probleme de sanatatesau rude care se roaga pentru cei cu probleme de sanatate si daca dintre ei sunt cateva zeci care se vindecasau li se indeplinesc dorintele Adica daca crezi ca ceva un medicamentun sfant iti face bine Si ca si la jocurile de norocla loto De ce se intampla la noi in sec 21 asemenea fenomene?

Intrebati clerul bisericii noastrecare cultiva cu obstinatie asemenea acesasta isterie a rolului benefic al moasteloricoanelor Daca Arsenia Bocasa persupunem ca este sfant in ceruri De ce trebuie sa mergi la mormantul sau sa te rogi?

Ce este mai interesant este ridicolul imaginii lui Dumnezeu Boca trebuie sa scrie o scrisoaresau sa impinga un bolovan Vai de capul nostru.

capella sixtina a ortodoxiei romanesti pdf file

Ce poate fi mai induiostor dect sa vezi sirul nesfirsit al ignotantei facind coada la groapa altui ignorant care auzea voci la 28 de ani pe fondul abstinentei recunoscute. Daca pina la virsta asta nu ai cunoscut inca binecuvintarea unei femeidar te-ai inhaitat deja cu barbati travestiti in straie femeiestiexplicatiile apartin mai mult de domeniul medical decit de cel spiritual.

Sau poate ca era atit de bocciu incit nu se uita nici dracu’ la el. Romanii sunt inapoiati si cred inca in moaste si minuni. Boca si Lupu sunt echivalentul unor superstaruri din strainatate. Ignoranta, naivitate, nevoie, durere, propaganda, conformitate Trebuie sa remarcam o chestie – ambii idoli de carton au fost creati de mass-media. Cui i-ar fi pasat de elucubratiile unui cioban dunarean venit cu un mesaj banal – “a vorbit cu d-zeu care i-a spus ca trebuie sa ne indreptam spre credinta, ca altfel ne ia mama draku’ “!

  JENNIFER FALLON WARLORD PDF

Numai ca povestea a ajuns intamplator in presa locala, preluata imediat de presa centrala – de aici si isteria! In zilele noastre, mijloacele mass-media s-au multiplicat exponential si deci si efectul. Marele Boca a capatat dimensiuni epice. Aceaste neo-isterie are cauze si in nivelul de trai scazut, lipsa de educatie stiintifica si trendul social toti te intreaba – “- Ai fost la Sfantu’? In aceste conditii, sa te duci o data pe an la Prislop devine obligatoriu si pentru cei mai putin convinsi de aura mistica a lui Popa-Boca.

S’a vorbit de cifre fantastice. Si totusi Arsenie Boca a fost profet, stiu ca i-a spus si bunicului meu si s-a intamplat asa. LA fel religia e adevarata si oamenii veniti din moarte clinica declara ca s-au intalnit cu IIsus, nu cu Mohamed, Buda si altii.

Asta nu se poate explica cu evolutia ci se explica ca crestinismul e adevarat. P, ar mai fi si explicatia ca tu pui botu la vrajala. Ma bucur pentru tine ca esti fericit asa cum esti. Eu m-am intalnit in vis cu Mahomed si Buda, iar Isus mi-a spus ca esti un prost Mai sunt unii ce cred ca maretul bolovan a facut ceea ce cele mai luminate minti nu pot, sa dea viata.

O celula e mai complexa ca un calculator, e un calculator ce se hraneste intre altele. CAte calculatoare au aparut din iarba? CAm sixyina celule au aparut prin puterea bolovanului din bolovan. Ghinion, eu nu cred ca maretul bolovan poate face sa apara viata.

P, dragutule, mie mi-a spus un enorias ca “cum crezi tu ca se nasc copii? Problema e ca baiatul asta la 54 de ani dincolo de capeka fi enorias cu acte in regula capelx un baiat de pus la rana si mi-e vecin la 12 mii de Km de Bucuresti Il pretuiesc pentru celelalte calitati otrodoxiei nu mai discutam de credinta.

Revenind la bolovanul tau nu stiu ce ai vrut sa spuieu cred ca tu te iei de mana cu vecinul meu Cum am mai spus, sunt bucuros pentru fericirea ta. P Adrian – ma infiori cu ignoranta ta As putea sa-ti povestesc de ce nu e nicio diferenta intre materia “vie” si cea “nevie” – functioneaza fix isxtina aceleasi legi, dar e nevoie de notiuni de chimie, fizica si biologie, si tu nu pari sa fi fost la lectiile astea.

Dar macar asta poate poti sa pricepi – un om in “moarte clinica” este UN OM VIU, iar daca e viu cum ar putea sa aduca informatii despre post-mortem? Caci niciun mort n-a inviat vreodata – asta se intampla numai in povestile pe care le inghit unii pe nemestecate! Exact asa ar ortodoxifi sa fie daca ar fi ceva de la creier. Insa musulmanii nu il vad pe Mohamed, budistii nu il vad pe Buda si as putea continua ceea ce arata ca crestinismul e religia adevarata.

  IRF630A DATASHEET PDF

Mai mult cand musulmanii il capeoa pe Dumnezeu in ajutor cine li se arata e tot IIsus.

Am avut coleg in coma care s-a intalnit cu IIsus. Nu e gluma IIsus chiar exista.

Arsenius Boca – Vicipaedia

E Cuvantul lui Dumnezeu din cartea lui Adam si Eva si a venit exact la dupa Bibliile neschimbate pentru a ascunde adevarul. Cine vrea sa stie adevarul sa se roage la Dumnezeu sa-l afle si o sa-l afle. Motivul pentru care in tarile protestante dezvoltate din vestul si nordul europei va dispare in 50 de ani populatia ateeprotestanta si neo protestanta datorita migratiei islamistilor. Bine ca suntem inapoiati si credinciosi si aa pt.

Mai bine credincios inapoiat si nationalist decat ateu civilizat si tolerant cu islamistii si LGBT si care risca sa dispara in cateva decenii datorita mentalitatii lui “evoluate”. Slava Domnului ca deocamdata suntem majoritari. Cui nu ii place Romania inapoiata si credincioasa sa migreze in occidentul civilizat care se islamizeaza pe zi ce trece.

Mandru ca sunt Roman credincios nationalist si inapoiat. Ma orodoxiei ce-ar zice ‘intelectualii’ pretinsi si atei carora le bate vantul prin cap daca ar veni peste ei un eveniment mai neplacut, sa zicem o catastrofa naturala. N-ar sti cum sa obtina ajutorul lui Dumnezeu.

Alternativ ar muri ca soarecii fara sa inteleaga nimic din aceasta viata. Pana atunci acesti lipsiti de creier duc o viata romanedti sens si se plang tot timpul ca o duc rau. Nu inteleg de ce se mai intreaba. Si majoritatea statelor europene sunt in aceeasi situatie.

In nici o alta tara din lume nu cred ca mai exista asemenea patetici care ii ataca ortodoxuei sfinti si pe Dumnezeu. Este datoria noastra sa intelegem, intr-un final, subiectul asa cum reiese din inregistrarea audio postata pe internet sub titlul: Lamurirea simbolurilor picturii este facuta aici adevarul8despre8arsenieboca8.

Stefan cel Mare, Istanbul s. Dealtfel, satisfactia ecumenista a PS Daniil Stoenescu are un precedent: Desi folosita — prin citare pe sarite — pentru a argumenta ca boca combatea reincarnarea, este o hula de la un capat la altul.

Din pacate, aceasta varza altoita pe toate balariile este autobiografica – daca mai orgodoxiei nevoie, cititi aici pe parintele Gheorghe Anitulesei: Pe acest blog aveti marturiile urmatorilor: Antonie Plamadeala, ucenici Par. Cleopa si Iustin Parvu s. Staniloae este vizibila la sfintiinugresesc. Charisma, Deva,pag. Actualmente, intrebarea fireasca este saccsiv. Cel mai lejer raspuns este aici www. Cel mai terifiant – sfintiinugresesc. Reuniune PSD acum 3 zile.