EK WEDSTRIJDSCHEMA PDF

Speelschema UEFA Nations League: standen, wedstrijden, uitslagen, info & opzet Nederlands elftal – Wit-Rusland | kwalificatie EK Donderdag 21 maart. Bekijk hier het complete speelschema van het EK voetbal Alle data, het programma en alle WK voetbal wedstrijden, uitslagen. Het schema geeft een. Aankomende vrijdag begint het EK Volleybal in Azerbeidzjan en Volleybalsters Oranje beginnen vrijdag aan EK Wedstrijdschema.

Author: Voodoorg Mezizshura
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 7 October 2004
Pages: 133
PDF File Size: 9.49 Mb
ePub File Size: 11.78 Mb
ISBN: 417-6-82242-351-9
Downloads: 28869
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoobei

Meld je eenmalig aan! Nederland komt uit in poule Wedstrijdscgema en speelt in Ganja, de tweede stad van Azerbeidzjan. Alle wedstrijden zijn live te volgen op nos.

Na een lange nachtelijke reis kwam Oranje woensdagochtend aan in Ganja. De equipe van bondscoach Jamie Wedetrijdschema won onlangs op het WK-kwalificatietoernooi ruim met van de Zuiderburen, maar zal opnieuw geconcentreerd moeten spelen om dit kunstje te herhalen. Ook van dit team wonnen de volleybaldames op het WK-kwalificatietoernooi in Rotterdam met Nederland moet als eerste in de poule eindigen om zich direct te plaatsen voor de kwartfinale.

  GFK GEOMARKETING PDF

Na de poulefase speelt Oranje al haar wedstrijden in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku. De selectie van bondscoach Jamie Morrison voor het EK kent geen verrassingen.

Vanwege het heuglijke feit dat zij momenteel zwanger is van haar tweede kindje, is hier geen sprake meer van.

Alle wedstrijden van Oranje worden live uitgezonden op nos. Mocht Nederland ver komen in het toernooi, dan komen de wedstrijden mogelijk ook live op NPO1.

Nations League A met Nederland en Belgiƫ

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu.

Alles Nieuws Competitie Nevobo. Toernooi spelen Starten met volleybal Nevobo. Partner Nederlands Dames Volleybalteam.

Direct inloggen Nog geen account? Donderdag 21 september Stem op jouw hoogtepunt van ! Historische 4e plaats op WK voor Volleybaldames Volleybaldames. Je maakt gebruik van een verouderde browser!