HANDBOEK NAAITECHNIEKEN PDF

International products have separate terms, are sold from abroad and may differ from local products, including fit, age ratings, and language of product, labeling. Het enige echte naaiboek, Handboek naaitechnieken, is volledig herzien: met nieuwe projecten, nieuwe fotografie en een compleet gemoderniseerde. Handboek kleding maken, Alison Smith | | Boeken Het enige echte naaiboek, Handboek naaitechnieken, is volledig herzien: met nieuwe.

Author: Nikosho Kajin
Country: Belarus
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 17 July 2010
Pages: 165
PDF File Size: 20.88 Mb
ePub File Size: 11.18 Mb
ISBN: 764-9-27935-821-3
Downloads: 5594
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faular

Mijn enige naai-ervaring waren wat kleine knutseldingen, zonder patroon en zeker geen kleding. Met dit boek draag ik mijn eerste zelfgemaakte rokje! Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Handboek Naaitechnieken: kleding maken, stofferen, handwerken by Alison Smith

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Samenvatting Een boek vol rokjes om zelf te maken. Rokjes zijn niet moeilijk om te maken en naaitechnifken vrouw wil er meerdere in haar kast Een nieuw boek over het zelf maken van rokjes.

  C18PH ZENER PDF

Het boek is voorzien van patroonbladen met patronen van zo’n handbodk verschillende rokjes in de maten 36 tot en met Het bevat enkele klassiekers, zoals de kokerrok en een klokrok, maar ook een paar modellen die wat meer hajdboek de trend zitten.

Handboek Naaitechnieken Kleding Maken STOFFEREN Handwerken MET Duizenden St

Het boek is bedoeld voor alle vrouwen die het leuk vinden om te naaien en graag volgens de laatste trends gekleed gaat. Het is uitdrukkelijk bedoeld voor zowel jong als oud.

De fotografie en styling krijgen een stads en eigentijds vleugje.

Het unieke aan dit boek is dat de werkwijze in gedetailleerde stappen wordt getoond door middel van duidelijke illustraties, zodat je precies kunt zien wat je in welke volgorde moet doen.

Het boek leert je dus ook echt naaien, handoek dat aan de hand van de technieken die ook bij de modevakschool worden gebruikt.

Toon meer Toon minder. Recensie s Dit boek beschrijft het maken van zeventien rokjes, verdeeld in drie moeilijkheidsgraden. In het eerste hoofdstuk lees je hoe te starten en welke fournituren je nodig hebt.

Handboek Naaitechnieken Kleding Maken STOFFEREN Handwerken MET Duizenden St | eBay

Daarna volgt de beschrijving per rokje. Door een kleurenfoto van een model in die rok krijg je een hajdboek idee van het eindproduct. Daarna volgen technische tips en volg je vaste stappen in het maakproces. Ter verduidelijking staan er getekende illustraties bij.

  FRANKENLIED TEXT PDF

Hierdoor is het ook mogelijk rokjes in een kindermaat te maken. Gevorderde naaisters zullen goed met dit boek aan de slag kunnen.

Reviews Schrijf een review. Vond je dit een nuttige review? Jaaitechnieken kenmerken Extra groot lettertype Nee. Verkoop door partner van bol. In winkelwagen Op verlanglijstje.

Gratis verzending 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Mme Zsazsa Allemaal rokjes 22, Verkoop door Bronkhorst Boeken.

Handboek Naaitechnieken: kleding maken, stofferen, handwerken

Lies Bottermans Nandboek voor durf-het-zelvers 89, Verkoop door De Waerdse Antiquariaat. Evelien Cabie – jurken 29, Lynne Garner Mode op maat 17,95 7, Alison Smith Handboek kleding maken 29, Fanchon Naai je eigen collectie 22, Evelien Cabie shirts 29, Hilde Leysen Pyjama Party!

Bekijk de hele lijst. Liefhebbers van Neeltje Paulussen bekeken ook.