KOC629Q NEDERLANDS PDF

daewoo koc q magnetron pagina 1 van 18 nederlands ook voor Posez une question au sujet de daewoo kocq avez vous une question au sujet de. Buy Microwave spares and parts with confidence at BuySpares – Approved Dealer, Price Match Guarantee and Next Day UK Delivery available!. Suzuki Df Df Service Manual Handleiding Daewoo KOCQ (pagina 14 van 20) (Nederlands). 20l touch control microwave with grill daewoo.

Author: Vigar Brakree
Country: Greece
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 25 January 2008
Pages: 385
PDF File Size: 20.61 Mb
ePub File Size: 17.7 Mb
ISBN: 640-4-41314-901-6
Downloads: 49990
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Voodoolar

Sommige plasticsoorten zijn slechts tot een bepaalde temperatuur hittebestendig. Herhaal stap 2 om het kinderslot uit te schakelen.

Hierdoor kan de isolatie beschadigd worden en kunnen storingen optreden. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens mederlands milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling.

Kook eieren niet in hun schaal. Get the replacement part you need for your Microwave from the UK’s largest supplier of appliance spare parts. If you carry on using our site we assume you consent to us using cookies in this way. Bij stukken van ongelijke vorm, zijn de joc629q stukken eerder gaar dan de dikkere.

  ARMY FIELD MANUAL FM 3 25.26 PDF

Als onbevoegden veiligheidsvoorzieningen verwijderen die bescherming bieden tegen microgolfstraling, kan dat gevaar opleveren.

Gooi het snoer daarom meteen weg als het verwijderd moet worden om te voorkomen dat anderen, en zeker kinderen het los in het stopcontact steken. Druk tweemaal op Defrost. De verhitte lucht wordt door het luchtcirculatiesysteem afgevoerd. Als de oven in de buurt van een tv of radio wordt geplaatst, kan dat loc629q tot gevolg hebben.

DAEWOO KOCQ Microwave oven download manual for free now – |

Mocht er overmatig veel rook uit de oven komen, zet de oven dan meteen uit en haal de stekker uit het stopcontact. Zorg dat u niets morst boven deze gaten.

In het display wordt “C-HI” weergegeven. Druk op de toets Start. Product name is a brand’s identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Gebruik dit apparaat alleen voor de in de handleiding beschreven doeleinden. De gegoten stekker kan niet gebruikt worden voor een ander apparaat. Daardoor kan het gebeuren dat vloeistoffen ineens overkoken als nederladns een lepel of ander keukengerei in de vloeistof plaatst Voorkom verwondingen: Neem de afdichtranden regelmatig af met een zacht schoonmaakmiddel en droog ze goed af.

Microwave Spares

Neem contact op met een reparateur als de combioven hierna nog niet goed werkt. Zorg echter dat de folie de ovenwand niet raakt, omdat dit beschadigingen kan veroorzaken. Zorg bij het koken of opwarmen van vis dat de huid is ingekerfd. De meeste stoom wordt opgenomen in de lucht die in de oven circuleert. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.

  FUNDAMENTALS OF TOOL DESIGN ASTME PDF

De klok van uw oven is voorzien van een 12en een uurs aanduiding. Gegoten stekkers Als het nodig is om een gegoten stekker van het netsnoer te verwijderen, moet de stekker worden afgesneden en op verantwoorde wijze worden vervangen. Ze laten echter geen microgolfenergie door.

De oven dient uitsluitend te worden onderhouden of gerepareerd door een bevoegde monteur. Gebruik de ovenruimte niet als opslagplaats voor papier, kookboeken, keukengerei enz. Wees daarom altijd voorzichtig bij het aanpakken van de bekers of glazen. Zorg dat de oven niet in aanraking komt met hete lucht, stoom of vocht. Ook hoort u klikgeluiden als de oven veel stroom verbruikt.